Monday, February 26, 2007

26.veebruar - esmaspäev - päev pärast nädalavahetust


Noh, nädalavahetusel sai hulgaliselt tehtud ja ka tegemata jäetud.
Reedel suutsin korra riidu minna ja leppida ja siis taas riidu minna.
Eka ball oli lahedalt chill. Mulle meeldis, kuigi paljud pipardasid, et oli vähe rahvast. :) Kai võttis ballile kaasa nt naise ja joonistas talle vuntsid ja pani selga fraki, et oleks ehedam. :)
Laupäeval nägin lõpuks päevavalgel omaprojekteeritud teist maja, mis on valmis saanud.
Mõtlesin isegi, et võiks teha arhitektuuribogi realiseeritud ja realiseerimata majadest.

Pilt on siis Liina juurest, kus me pidime Tõnisega filosoofiat aitama Liinal õppida, aga mis jäi materjalide puudumise tõttu ära ja kus me niisama siis lobisesime. Liina lubas küll õhukese öösärgiga lumes poseerida, aga ka see jäi kahjuks ära ja ma sain hoopis sellise pildi.

Oskaritest niipalju, et iga aasta oskari preemia laureaate kuulates on tunne, et sinna kandideeris 4-5 filmi, mille vahel siis lugematu hulk preemiaid ära jagatakse.

Eile hommikul keerasid 4 venelast männikul oma viiese bemmi ümber männi ja pudenesid ,nagu õunad lahtisest kotisuust, autost välja ja hukkusid.
Karm. Tundub, et see talv ja majandustõus läheb paljudele elu maksma.
Kõlab võibolla ilkumisena, aga 80% surmaga lõppenud õnnetustest on autosolijatel turvavöö kinnitamata. Jostov lendas ka oma landcruiserist välja ja sai surma, sest tal pold turvavöö kinnitatud, kuigi siuke tank peaks enamusel juhtudest sind kaitsma.

7 Comments:

Anonymous Anonymous said...

kusjuures vuntsid ja olid ta omal algatusel! a mis ma teha saan kui mu garderoobis ei ole väidetavalt ilusaid naisteriideid, mida laenata:P

February 26, 2007  
Blogger Siim said...

Ma arvan, et Ameerikamaa filmiakadeemia kitsarinnalisusest ja kommertslikkusest ja poliitilisusest on juba nii palju räägitud, et seda teemat pole enam mõtet tõstatada. Elame nüüd lihtsalt kaasa ja tunneme andekate inimeste üle rõõmu. Risto, muuseas, millistele 2006. aasta filmidele sa auhindu annaksid?

February 26, 2007  
Anonymous Anonymous said...

ei saa mainimata jätta,et sa oleks võsa peetrile hea konkurent..karmi õnnetuse vahvaks illustreerimiseks see koti ja õunte teema...nomaitea...

February 26, 2007  
Blogger Risto said...

No aitähh Kai,

Siim: Aga ega ma nii paugust ei teagi, mis 2006 head või halba tehti kinos, ma olen pigem kinode juhukülaline. Mis sina siis 2006 parimaks hindaksid?

February 26, 2007  
Blogger Siim said...

Mul tavaliselt nii hästi ei klapi, aga see aasta pidasin minagi parimaks filmiks ikka Scorsese "Departedit". "Little Miss Sunshine", "Children of Men", "United 93", "Thank You For Smoking" ja "Casino Royale" on teised parimad neist, mida õnnestus näha. Aga arvestades, KUI vähe meie maal filme tegelikult näidatakse, siis on paljud parimad kindlasti veel kuskil peidus.

February 26, 2007  
Blogger Risto said...

nojah,
oleks vist pidand siiski liina juures selle väikse preili päiksepaiste ära vaatama. :D
Kuigi Holliwood ja väärtfilm kõlavad siiani koos kummaliselt. Kuigi sealt on palju head ka tuld kogu selle jama kõrval, :)

February 27, 2007  
Blogger Siim said...

See on jah väga ekslik arusaam, et Ameerikas ainult saasta toodetakse...

February 27, 2007  

Post a Comment

<< Home

----------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------
ajaveeb 2007