Tuesday, May 21, 2013

Mida mehed tahavad..

On 21 sajand, üleüldine liberalism, tolerantsus, sallivus ja leppimine. Kõik on okay, ole kes sa oled, peaasi, et sa õnnelik oled. Tähtis ei ole kuidas sa välja paistad, vaid see, et sa oleksid seest ilus.

Või siiski mitte?
Kogu selle tolerantsuse juures otsivad mehed siiski ilusat ja vormis naist. Kõigest hoolimata. Eks paljud lepivad ka lopsakamatega, aga eks see tule eluga leppimisest ja harjumusest, ja ega nendega voodis ei viitsita vist väga tegeleda ka. :). Mõndadel on paksu fetish ka muidugi, aga ma ei ole kindel kui paljudel. :)
Ma ei julgeks seda kirjutada kui üks nõustaja poleks hiljuti öelnud, et Eesti naine on paks ja laisk. Tema saab selle ütlemise eest raha, aga minu peale solvutakse. :)
Ütleski, et naised on paksud ja laisad ja siis imestavad, miks ükski mees nendega rääkima ei tule. Aga ei tulegi ju kui saak ei ole piisavalt ahvatlev ja on oht vastu nina saada. :)
Käibefraaski on, et: ,, Ilus laps, paks laps, aga mitte tütarlaps."
Muidugi ei ole see absoluutne tõde ja alati on erandeid ja kinlasti paljud ütlevad, et mind küll see häiri ja olen niisamagi edukas, aga noh. :)
Sattusin hiljuti ka lehele teamnodaysoff, kus on hulgaliselt imeliste muutumiste pilte. Et see on võimalik siiski.
Inglismaal tehti kunagi uuring, et kui palju kulutavad lahku läinud naised oma välimuse uuendamisele peale lahkuminekut. :)

5 Comments:

Anonymous Liina said...

Kõik on õige. Aga mulle ei meeldi lahterdamine, et paks=laisk. Suure tõenäosusega paljude puhul see nii ongi aga on olemas veel need, kes ise ei saa midagi parata, miski sinu sees keerab su kõik pea peale, sul on 1000 erinevat terviseprobleemi ning sinu keha teeb vastupidiselt sinu tahtele asju mida sina endale ealeski ei teeks. Seetõttu hoidun mina küll igasugusest lahterdamisest... sest olen ise selle kõik täiega üle ja alla elanud. Ja kes teab mis tulevikus saab, kui üldse saab ja kui pikk see tulevik on.

Siinkohal võiks ju kivi visata ka eesti meeste kapsaaeda, kes tihti enda eest hoolitseda ei viitsi (riietus!), viisakusest pole kuulnud ning ikka veel loodavad, et naised kui hiired neile suhu jooksevad. Võib olla jooksevadki aga nii kiirelt jooksevd ka ära. Aga ei taha ka siinkohal lahterdada, et kõik kodumaa mehed halvad on, ei kaugeltki mitte. Kõik on kinni ikka isiksustes. Inimene on inimene, vaatamata oma rahvusele, usule või soole. Meil kõigil on oma mineviku taagad, probleemid, mured, ja loodetavasti ka rõõmud ning loodetavasti suudavad paljud vaadata iga inimest kui isksust.

Muide, kuna ma pikalt ära olin siis tänavapilt on meil küll ilusaid inimesi täis... noh, võrreldes nii mõnegi teise riigiga. :) Aga rõõmsaid inimesi on meil palju vähem. Naeratada me ei oska ning minu tihti tobedalt poitiivseks ja kohati võib olla ka naiivseks muutunud eluhoiakut võetakse kui hälvet. :)

May 22, 2013  
Anonymous risto said...

:)
ega ükski üldistus ei olegi lõpuni õige ja äärmused hävitavad. :)

May 24, 2013  
Anonymous Anonymous said...

Neil, kes ise ilusad, ei teki probleemi endale võrdväärset ka kõrvale leida.

June 23, 2013  
Anonymous Anonymous said...

Peenikesed naised tulid alles eelmine sajand moodi, sõna otseses mõttes, st koos riidetööstuse arenguga :)

Natuke lääne tsivilisatsioonist välja vaadata, siis ega nad väga popid ikka igal pool ka 21. sajandil pole. Peamine, et inimene oleks terve ja proprtsionaalne.

Aga see on tõsi muidugi, et sarnased hoiavad kokku :)

July 06, 2013  
Anonymous Anonymous said...

Tähelepanu !!!

minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 2 nädal tehing.

Attention !!!

my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email:(maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 2 week transaction.

March 25, 2015  

Post a Comment

<< Home

----------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------
ajaveeb 2007