Wednesday, October 17, 2012

Kallis valeta amulle palun..

Kui mõni tüdruk peaks sult küsima arvamus oma välimuse osas, siis vasta alati, et ta on imekena ja palju ilusam kui ta sõbranna. Ära kunagi julge talle soovitada, mida paremaks muuta, sest tõenäoliselt hakkab ta nutma ja võtab su soovitusi ilmselge brutaalse rünnakuna tema isiksuse vastu ja kaalub su maha jätmist!! Ja kui ta tingimata tahab tõde kuulda, siis ta valetab. Tegelikult oled sa ikka pärast tropp kui sa ausalt räägid. :D
Nii, et kodurahu huvides on võtta kohe algusest ilus ja maitsekas tüdruk, mis ei ole loomulikult kerge. :D

Üks lugu ka

6 Comments:

Blogger Hundi ulg said...

Meenub aastakümnete tagune üks Tallinna kesklinna värvikas tegelane Mauri Raus. Lühikest aega oli andekas näitleja ja hiljem, sama lühikest aega, vaimust vaevatud luuletaja.

Kui ta märkas oma kodubaaris uusi tüdrukuid, pöördus ta nende poole. Sättis näitlejameisterlikkusega oma pilgu sedasi, et mõlemad tüdrukud arvasid, et mees pöördub just tema poole. Ja siis järgnes Mariuse kuulus lause: "Proua, küll teil on ilus tütar!"

Mõlemad tüdrukud olid õnnelikud.

October 18, 2012  
Blogger Risto said...

Lahe lugu,
Aga mis tast sai siis ja kui tihti tal näkkas? :)

October 18, 2012  
Blogger Hundi ulg said...

Pärast lavakat oli ta teatris ikka rakendatud ja päris intensiivselt. Ühel hetkel hakkasid psüühikahäired siiski tööd segama. Siis alustaski esinemisi oma luulekavadega, mida sõbrad proovisid talle orgunnida. Saadud raha pluss haiguspension läks kodubaaris konjakile ja tüdrukutele. Kuid haiglaskäigud läksid ühe sagedamateks ja pikemateks. Ning ühel päeval oli Mauri surnud. Sellist bassihäälega meest pole meie teatrilava hiljem näinud.

October 18, 2012  
Blogger Risto said...

Aga naistega tal siis lööki oli? :)

October 19, 2012  
Blogger Silja said...

Suhtle naistega, mitte tüdrukutega :D

Lugu meeldib.

November 04, 2012  
Blogger Risto said...

:D

November 15, 2012  

Post a Comment

<< Home

----------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------
ajaveeb 2007