Thursday, April 04, 2013

Rasked vestlused

Kaurimäki jm Soome ja Eesti filmides on küllalt neid stseene, kus inimesed istuvad laua taga ja pika vaikuse peale vahetavad mõned laused. Vanapagana lause Põrgupõhjal oli nt ,,Küllap vist.."
Suhtevestlused on ka tihtipeale sellised, kus üks pärib ja teine ei oska vastata. Ja kui ta piisavalt kangutab ja pärib ning teine avaneb lõpuks, siis lõppeb see sellega, et vestluse algataja ja pärija solvub või nutab või kõike korraga. Ning kõik on halvasti.
Ega see napisõnalisus on ka teadmisest, et millega need ausad vastused lõppevad. Need lõppevadki pisarate, draama või lahkuminekuga.
Nii et ära küsi küsimusi, mille vastuseid sa kuulda ei taha ja mille vastuseid sa tõenäoliselt juba enne küsimist tead. :D
Soovitatakse rääkida küll, aga enne rääkimist peaks olema valmis ka vastusteks ja valmisolekuks teist mõista ja mitte tunda end rünnauna ja vastu rünnata. :)

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Et oleks ka ajaloo anaalides sellest märk maas. Siis antud rasked vestlused tõid hoopis parema hingamise ja päikselisema päeva. Raskeid vestlusi ei tohi karta. Kõik naised, vaatamata vist kurvale varasemale kogemusele, millele see postitus põhines, pole emotsionaalsed hüsteerikud, vaid on ka üpris ratsionaalsed ja kaalutlevad ning suudavad vägagi kenasti pro's vs con's suhtele põhinedes leida valemile õige lahenduse. Kuigi tõsi ta on, et igas naises elab väike hüsteerik. Mõnes lihtsalt suurem ja teises palju väiksem :D Kuid see kehtib ka meeste kohta.

May 29, 2013  

Post a Comment

<< Home

----------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------
ajaveeb 2007