Friday, August 29, 2008

klassi kokkutulek


Eile oli meil põhikooli klassi kokkutulek.
Täitsa tore oli kui mõned intsidendid välja jätta. :)
Avastasin, et Alfredi pubi teine korrus on sellisteks üritusteks suurepärane. Omaette ruum, muusika ei mängi väga kõvasti, toole-laudu annab oma maitse järgi nihutada ning hinnad olid mõistlikud.
Mulle meeldis korraldamise kontseptsioon, et kuna see toimus pubis, siis ei pidand keegi muretsema söögi-joogi ja koristamise pärast. Et korraldusmured olid minimaalsed ja ei mingit stressi. Saada kutsed laiali ja bronni ruum.
Ei mingit raha klappimist ega muretsemist kas ja kui palju kohale tulevad.
Mõnus :)
Kummalisel kombel tundusid kõik olevat samasugused nagu 9.klassi lõpus kuigi sellest on nüüd 10 aastat. :)

Thursday, August 28, 2008

depressiivmaniakaalne etendus


Käisin eile Polümeris Tartu Üliõpilasteatri etendust Psühhoos 4´48 vaatamas. Kuigi ma istuma ei saand ja kohati etendus pisut venis oli tagantjärele mõeldes hea etendusega tegu.
Siuke ühe depressiooni lugu.Lugu kuidas depressioon kurnab ja piinab keha ja ravi sellele on pea puudumatu.
Sellele mõeldes tuli mõte minna Austraaliasse tööle, minema selle koleda kliima küüsist. Etenduse ajal meenusid Türklased, kes naersid melanhoolseid põhjamaalasi, aga ise ei pea nad siin kuudki vastu. :D
Meenusid ka depressiivsed Tartu blogipidajad.(pole vihje laulule)

Wednesday, August 27, 2008

pruut ja peigmees paras paar...



Kaile vastu tulles panen siis ka pildi pruudist ja peigmehest mõisatrepil. :)

Tuesday, August 26, 2008

Valge kassi pilt


Käisin Laupäeval sugulase sünnipäeval ja hoovis hulkus naabri punase kaelrarihmaga valge kass ringi. :)

Monday, August 25, 2008

suvefotograaf



Kord hakkasin pulmas ilma välguta välguga fotograafi seljataga pildistama ja sain sellise välgupildi. :)

Friday, August 22, 2008

mõni õhtu on lihtsalt äge :)


Eile sattusin mere ääres olevasse vanaaegsesse jahilossi moodi suvemajja, kus tegime pannkooke, lugesime luuletusi ja käisime saunas ning kuupaistel meres ujumas. :)
Kusjuures alkot ei joodud tilkagi ja õhtu oli super. :)

Täna sain ka Gilmonti töökojast oma auto kätte. Auto müriseb sama hullult nagu enne töökotta viimist,sellise vahega, et ülevaatusest sain läbi. Et 3 nädalat remonti viis siiski kuhugi. :S
3 nädalat tagasi nägin, et töökojas esitati mulle 8 kilone arve. Nüüd siis selgus, et kokku läkski 8,5 kilo ;S
Nagu Siim kunagi ütles tabavalt, et paremaks ei läind midagi, aint 8 kilo on läind. :D

Thursday, August 21, 2008

LÕIGATUD PORTREED



Tarkovski nimetas kunagi lihunikuks operaatorit, kes lõikas inimese portreelt jupi maha. Tänapäeval on seda parem, mitut reeglit sa rikud.
A-le need pildid ei meeldind ja soovitas ära kustutada.
Mulle meeldisid. Need tegin endale mitte pruutpaarile. :D

Mu golf on 3.ndat nädalat remondis, hakkan juba lootust kaotama. Nüüd arvatakse, et klapid olid ära põlend ja nüüd neid siis lihvitakse. Lubatakse et homseks saab valmis. :D

Monday, August 18, 2008

ütle otse, ära keeruta



mul on ausaltöeldes suht kõrini juba sellest, et aegajalt pöördutakse mu poole süüdistusega,et milline reetur, kahepalgeline ja kole inimene ma olen sõnadega, et tead ise küll miks, vaevumata välja ütlema miks nad mind äkitselt vihkama on hakand. Küsimusele, mis siis juhtus tuleb vastus, et tead ise küll. :D Aga ei tea. Kui teaksin, siis ma ju vabandaksin. Et tegelikult ei taha ma kellelegi halvasti ütelda kuigi aegajalt juhtub, et ütlen midagi, mis inimestele hinge läheb.
Näiteks J.
Pool aastat lasi mu erinevate mu sõpradega ringi, mõnel murdis südame ja lõpuks naasis oma esialgse poisi juurde. Kui ma siis Orkutis optimistlikult kommenteerisin nende ühist pilti pealkirjaga "Together" laulusõnadega jätkates "forewer," teatas ta mõni päev hiljem, et ma pole enam ta sõber ja ta vihkab mind. Keeldudes nüüd minuga suhtlemast. Blokeeris isegi mu nr ära. :D
Täna võttis H muga MSN-s ühendust vihjates, et ma solvasin kedagi oma vihjega ta lõputule remondile. Kui eile tundus selle oletatava solvatud inimesega kõik suurimas korras olevat, siis tänaseks oli sellest saanud suur solvang.
Et tegelikult ma ju ei taha halba, aga lõõpimine inimeste konnasilmadel võib kalliks maksma minna.

Thursday, August 14, 2008

käisin pulmas



Käisin pulmas 080808 :)

Tuesday, August 12, 2008

Venemaalt tuleb vaid maavarasid, viletsust ja rumalust, mida ta ka külvab kuhu saab


Klassikaline ütlus Venemaa kohta on, et Idast pole kunagi midagi head tulnud, ja seda teadis juba vanarahvas. Mõned vaidlevad vastu, et Puskin,Dolstoi ja Kino, aga need vähesed ei kaalu üles kogu seda häda ja viletsust, mida see inimvaenulik riik on läbi sajandite enda ja teiste riikide rahvastele põhjustanud.

Venemaa on läbi ajaloo olnud selline filmides kujutatav must kurjuse riik(Vaata ka Sõrmuste isandat), mille eesmärk on muuta inimesed õnnetuks ja viia nende elujärk põhja ja seda nende sõgedate ja egoistlike diktaatorite pärast, kes teostavad oma imperialistlikke unistusi teistele mõtlemata. Ja seda juba Tsaari ajast peale, kus Venemaal pole olnud peaaegu ühtki inimsõbralikku diktaatorit, kes oleks suutnud riigi õitsvale järjele viia ja rahus arendada ning muuta see meeldivaks maaks.
Läbi ajaloo on kõige hullem olnud olla Vene sõdur, sest Venemaa ise on neid hävitanud, tapnud ja lasknud vireleda, andmata neile korralikku haridust või treeningut, mille tagajärjel nad ka ise üksteist ja iseennast vigastavad.

Öeldakse küll, et venelased on väga sõbralik rahvus, aga raskused ja vaesus teevadki inimesed sõbralikuks. :D

Kogu endine Nõukogude liit on nii kehval järjel seepärast, et ta oli NL-s. Kui vaadata Venemeelseid vasallriike ja autonoomiaid nagu Valgevene, Krimm, Osseetia jt, siis nad on siiani samal kehval tasemel nagu nad oli seda 40-50 astat tagasi.

Nii, et Venemaa on läbi ajaloo olnud inimvaenulik riik, mis on oma kodanike jaoks põrgu ja ta ekspordib seda põrgut ka teistele, et kui meil on kehv elu, las siis ka teistel olla sama kehv või kehvem.

Wednesday, August 06, 2008

suvi sume suvi, sügis, sume sügis, vihmane ja äge




Viimaseid nädalaid iseloomustab sõna võitlus. Võitlus aja, tellija, muinsuskaitse, Tallinna Vee ja igasuguste teiste ametnikega. :S


Sünnipäevapildid siis. :)
----------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------
ajaveeb 2007