Tuesday, August 12, 2008

Venemaalt tuleb vaid maavarasid, viletsust ja rumalust, mida ta ka külvab kuhu saab


Klassikaline ütlus Venemaa kohta on, et Idast pole kunagi midagi head tulnud, ja seda teadis juba vanarahvas. Mõned vaidlevad vastu, et Puskin,Dolstoi ja Kino, aga need vähesed ei kaalu üles kogu seda häda ja viletsust, mida see inimvaenulik riik on läbi sajandite enda ja teiste riikide rahvastele põhjustanud.

Venemaa on läbi ajaloo olnud selline filmides kujutatav must kurjuse riik(Vaata ka Sõrmuste isandat), mille eesmärk on muuta inimesed õnnetuks ja viia nende elujärk põhja ja seda nende sõgedate ja egoistlike diktaatorite pärast, kes teostavad oma imperialistlikke unistusi teistele mõtlemata. Ja seda juba Tsaari ajast peale, kus Venemaal pole olnud peaaegu ühtki inimsõbralikku diktaatorit, kes oleks suutnud riigi õitsvale järjele viia ja rahus arendada ning muuta see meeldivaks maaks.
Läbi ajaloo on kõige hullem olnud olla Vene sõdur, sest Venemaa ise on neid hävitanud, tapnud ja lasknud vireleda, andmata neile korralikku haridust või treeningut, mille tagajärjel nad ka ise üksteist ja iseennast vigastavad.

Öeldakse küll, et venelased on väga sõbralik rahvus, aga raskused ja vaesus teevadki inimesed sõbralikuks. :D

Kogu endine Nõukogude liit on nii kehval järjel seepärast, et ta oli NL-s. Kui vaadata Venemeelseid vasallriike ja autonoomiaid nagu Valgevene, Krimm, Osseetia jt, siis nad on siiani samal kehval tasemel nagu nad oli seda 40-50 astat tagasi.

Nii, et Venemaa on läbi ajaloo olnud inimvaenulik riik, mis on oma kodanike jaoks põrgu ja ta ekspordib seda põrgut ka teistele, et kui meil on kehv elu, las siis ka teistel olla sama kehv või kehvem.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

hea pildivalik..

August 13, 2008  
Blogger Risto said...

:D
tnx

August 13, 2008  

Post a Comment

<< Home

----------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------
ajaveeb 2007