Wednesday, August 30, 2006

30.august - kolmapäev - Lõikuskuu ehk asi on maitses



Noh, Te ikka ei taha leppida sellega, et on olemas klassikaline ilu ja siis personaalmaitsega ilu. :)

Ei tahaks küll kliseeliku lausega välja tulla, aga eks igaüks näe seda ilu ka oma mätta otsast, aga ega neid mättaid väga palju ka ei ole ja nii me neid mättaid jagame ja vaidleme kelle mätas see kõige parem on. Aga nagu eesti kuulus õlletootja kuulutab, asi on maitses ja maitseid on erinevaid.

7 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ma arvan et kõik lepivad sellega, et ongi need kaks ilu. Klassikaline on jällegi selline suhteline mõiste, sest sõna "klassikaline" omandavad need asjad, mida ENAMUS hindab või siis ühiskonna edukad ja targad on paika pannud. Ja klassikalised iluideaalid kujunevad välja ka palju tänu juhusele ja tuntusele ja levikule. Näiteks oleks võinud olla Marilyni asemel kes iganes, kui asjade käik oleks pisut teistsugune olnud.
Aga muuseas see kahe pildi kõrvutamine on huvitav ning nagu fotograafias tihti juhtub, on just n.ö. inetud asjad fotodel võibolla et ilusamadki kui ilusad asjad elus.

August 30, 2006  
Blogger Risto said...

jah, see ongi subjektiivne fotograafia, mis teeb ilusa koledamaks ja koleda ilusamaks :P

August 30, 2006  
Anonymous Anonymous said...

ma näiteks ei võtaks seda "ilusat" õuna elusees kätte,sest selle küljes ripub mingi rõve ämblik...ja ongi ilusast saanud kole:)nii lihtne see ongi.

August 30, 2006  
Anonymous Anonymous said...

:D nõusun eelkõnelevaga

August 30, 2006  
Blogger Aron Urb said...

ja kui ma teeks pilti siis ma teeks pigem pilti sellest mäda õunast, kuna see on huvitavam:D ehk siis asi ei ole alati ilus vaid oluline on sellised asjad nagu, eriline, enneolematu, huvitav, põnev, sügav :D enivei noored, homme võite mu fotot(sid) näha viru keskuse 2 korrusel seinal rippumas. panen ploogi ka varsti üles, et jumala eest üllatust ei oleks minu toodangu osas:)

August 30, 2006  
Blogger Aron Urb said...

ja seda ka veel et , risto, ma panin ka ühe pildi fotoflash.blogspot.com reisifoto konkursile.

August 30, 2006  
Blogger Risto said...

noh, siin sa Aron räägid juba huvitavatest ja alternatiivsetest asjadest. Aga ma räägin siin esteetilisest ja klassikalisest ilust :P

August 31, 2006  

Post a Comment

<< Home

----------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------
ajaveeb 2007