Friday, July 21, 2006

21.juuli / Budapest

Eile ohtupoolikul siis joudsime vaikselt budapesti, mis on ule ootuste suur ja veelgi suurem linnalahmakas kui ma seda eral arvasin. sissesoit linna kestis juba ule tunni kui mitte kauem. Ning pohhuistid ja ekstreemturistid nagu me oleme, kes votavad elult, mis elu pakub ei olnud meil loomulikult oomaja valja vaadatud. Uldse iseloomustab meie reisi see, et suurlinnadesse jouame oosel pimedas ilma vahimagi aimuta, et kus me peaksime oobima. nii ka seekord. Nii me siis otsisimegi kella poole 2ni oosel oomaja voi hostelist, mis ei oleks tais ja ei maksaks ulemaara palju. viimaks Georg kaevas kuskilt valja sellise hosteli, mis maksab 2500.-forinti ehk ca 150.-eeki. tuba on monus suur ja nagu hiljem selgus kallim kui see, mille me pidime saama. aga kuna juba tegu tehtud, siis saame veel uhe oo olla luksuslikumas toas.

Aga tydrukud on selles linnas ilusad. koige ilusamad peale Belgradi. Vahemalt esialgse mulje pohjal kyll.

Niipalju sellest hostelist, et linnanagemise seisukohalt see hea ei ole, sest tana oleme terve paeva toas passind ja magand. oues on ka muidugi mingi 40 kraadi sooja kah. nii et soome ja magame ja vaatame siis ka valjapoole.

muuseas, et siin on hea internet, et jeee... :D
Et see koht on Martose hostle

3 Comments:

Blogger Kaarel Nurk said...

Budapesti tüdrukute osas pean Sinuga väga nõustuma. Linn ise oli ka sümpaatne.

July 24, 2006  
Blogger Risto said...

:P,
jeez, seda ta oli tõesti

July 28, 2006  
Anonymous Anonymous said...

Nice idea with this site its better than most of the rubbish I come across.
»

August 18, 2006  

Post a Comment

<< Home

----------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------
ajaveeb 2007