Monday, July 10, 2006

10.juuli-esmaspaev-Split ja ootamas Bosnia Hertsogoviina,Rumeenia ja Ungari







tulime hommikul just laevaga tagasi Visi saarelt, mis on uks paljudest horvaatia saartest. tana tahame edasi minna Sarajeva poole ja loodame sinna jaouda kolmapaevaks.
Nadalavahetuse veetsime eelpoolnimetatud saarel, mis on iseenesest armas ja vaikne saareke, kus ma kaks paeva magasime, ujusime ja soime.
Nuud loodame edasi minna.


Suhted on veel omavahel enamvahem korras. veel paris tappa ei taha :P

Ilmon kena ja varjus on taitsa ok olla. rahakurss on siin 1kuna =2krooniga nii umbes. see tekitab segadust kuna koik tundub hasti odav olevat vorreldes eurodega :P

Pildid on teepeal tehtud ja viimane vici saarelt kui me laksime randa otsima.
Rannad on siin ilusad aga kole kivised nii et sisseminekul on raskusi. georg ja vaik said juba mingi eluka kaest hammustada ja marit astus merisiiliku otsa. aga muidu on ok.

paike paistab ja elu on vahva :P

edasi siis labi bosnia hertsogoviina Rumeeniasse ja siis Ungarisse Budapesti. Haaletada on siin kullaltki raske ja jalgratturid on siinsetel maanteedel haruldased, sest teed on hasti kitsad ning kaanulised ja autod soidavad kiiresti. Nii et Kaarel loodan, et sa jaad ellu ja ma saan veel edaspidi su pilte vaadata :P

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

aga katsuge siis Savrosest kah läbi minna. Jacko, kes tahab fotomodelliks saada, elab seal ja sina oma kaameraga meeldiksid talle :)

July 10, 2006  
Anonymous Anonymous said...

No kullakesed, vaatan et te olete juba päris kaugele jõudnud. Kuidas te neid kuumuselaineid ka talute?mina pidin küll üks päev peaaegu kaks korda kokku kukkuma, aga see selleks. Olen nüüd ametlikult puhas tööloom (isemoodi loom), kuid arvan et augustis puhkan.
Loodan teid varsti näha, kuigi tean, et te olete veel tükk aega Eestimaast eemal. Nautige siis seda aega ka minu eest. tervitused kodumaalt ;)

July 14, 2006  
Blogger Risto said...

:D
aitahh, aga kes on jacko:?

July 21, 2006  
Blogger Kaarel Nurk said...

Jäin Horvaatias vändates ellu, aga tänan, et vaevusid muretsema:)

July 24, 2006  
Anonymous Anonymous said...

Interesting website with a lot of resources and detailed explanations.
»

August 18, 2006  

Post a Comment

<< Home

----------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------
ajaveeb 2007