Wednesday, March 15, 2006

15.märts kolmapäev -ida euroopa, meri ja suure kevade ootus




Eile eitis hinge meie kauaaegne president, filmimees ja kirjanik Lennrt Georg Meri. Ja seepärast on täna välja kuulutatud riiklik lein ja kõik raadiojaamad räägivad "vigurvänt Lennartist." Vikerraadio teadis rääkida ka Lennarti filmimehe päevilt kui ta filmis Ugrimugrilasi enne kui nood nii popiks meie mail said.

Teine jutt, mida ma rääkida tahtsin oli see, et vaadake ringi meie hallidel tänavatel ja püüdke unustada ära, et sa oled Eestis või Tallinnas või Tartus ja kujuta ette, et sa oled hoopis kuskil eks idabloki maa linna tänavatel. Nt Warssavi, Riia, Praha, Kaunase või mõne muu säärase linna kohalikega täidetud tänaval. vahe ei olegi nii suur. See, mis meie kauni kodulinna nii meeldivaks teeb on meie sisemine komfort, kodutunne ja leppimine, et selline see kodumaa ju ongi..
Siukse halli ilmaga nagu täna on sellist rollimängu veits kergem teha. Eriti hakkas see silma siis kui ma olin 4 kuud Saksas old ja siis tagasi tulin.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

aga meie oleme ka ju eks idabloki maa:)

March 16, 2006  

Post a Comment

<< Home

----------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------
ajaveeb 2007