Thursday, November 23, 2006

24.november - neljapäev - ära s.. torgi, läheb haisema



blogger va raibes ei lase suurelt panna..

Mõnikord on ilge soov midagi/kedagi kommanteerida, kuigi tead, et parem oleks vait olla.Aga see ei ole üldsegi nii lihtne. :D

Eilne õhtu oli hämmastavalt isearenev ja seiklusterohke. :) alustasin Sõpruses Marianne uue filmi "Täkutallinna" vaatamist, peale seda nägin kuidas üks kõrvalosatäita mariannet siunas. Kui asi läbi sai ja ma pärast mõtlesin, et mis edasi saab nägin tänaval Gretet, kes kutsus kunstnik Lembit Sarapuu jutuõhtule Kanuti kildis. Peale seda suundusime juba kolmekesi koos Grete ja ta lapsepõlvesõbrannaga muusikahoonesse, kus toimus parasjagu tantsuõhtu Ungari tantsudega. :P

Ühes teises filmis, mis eile Sõpruses esilinastus räägiti Heateo sihtasutuse ühest liidrist, kes on lõpetanud Oxfordi ja juhib praegu heateo sihtasutust. Kusjuures see tüüp elab ühes korteris lagunend puumajas, mille üks aknaklaas on teibiga paigatud, mis pole peale valmimist kuskil 19.saj.lõpul remonti näinud ja kodus külmkappi tal ei ole.
Lihtsalt, kummaline on mõelda, et tüüp kes võiks sõita Lexusega ja elada ilusas kesklinnakorteris eelistab vaest romantikuelu lootuses maailma veidi paremaks muuta.
Mitte et see vahvalt ei kõlaks aga...

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

see on ju kõik väga lihtne, risto
võtame näiteks sinu.
glamuurihull nagu sa oled...aga pilte teed mingitet nurgatagustest ja liivahunnikutest. põhimõtteliselt teeb sama välja ju?

November 23, 2006  
Blogger Risto said...

noh, üks asi on esteetilised huvid, teine asi on elukvaliteet ja mugavused. üks on teoreetiline, aga elukvaliteet kikib sind ju iga päev p..

November 23, 2006  
Anonymous Anonymous said...

ega esteetika ei ole ainult ilus pilt või pikad jalad..
"koledas" majas elamist võib ju ka ebaesteetiliseks nimetada...?
aga las targemad mehed räägivad. loe näiteks schillerit, siis saad aru, mis loom see esteetika tegelikult on..

November 24, 2006  
Blogger Risto said...

on sul äki see käepärast? ma laenaks hea meelega :P
aga seda ma pidasingi silmas, et koledas majas elamine on ebamugav ja mitte nauditav.
küll aga selle pildistmaine võib olla esteetiliselt nauditav kui pilt on hästi tehtud :P

November 24, 2006  
Anonymous Anonymous said...

on küll kusagil...aga saad ainult siis,kui mulle tagasi annad. mitte et ma seda teist korda lugeda tahaks aga essee jaoks on tarvis:)
good luck:D!

November 24, 2006  

Post a Comment

<< Home

----------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------
ajaveeb 2007