Wednesday, June 07, 2006

7.juuni-kolmapäev - päev enne diplomitöö kaitsmist - idüll


Noh, hommikuks sain enamusi asjadest valmis ja läksin kolmanda bussiga koju magama. Tööletulles kleepisin maketi alusele ja voilaa. Väga ilus makett ei ole, aga noh, harjutamine teeb meistriks. Teine makett tuli parem kui esimene.

Aga sellest idüllilisest pildist. Ma ei mõista mis õigusega inimesed virisevad, et Tallinn on kole ja kivine linn, kus on iga hinna eest vaja loodust kaitsta. meie uus linnapea hr Abiratas on hea näida rohelisest linnapeast, kes käib Pirital puid lugemas ja arendusprojekte põhja laskmas. Nagu oleks Pirita juba lõpuni arendatud ja idülliline, kaugel sellest...
Kui lennukilt vaadata, siis pole maju hästi nähagi, et milles häda? Linna olemus ongi olla tiheasustatud. Kuigi nagi tsiteerides jällegi Künnapuud, siis eestlane on metsa rahvas, kes ei saa aru, mis on linna, ega soovigi sellest aru saada..

Vabandust, et läks negatiivseks jälle, aga see idülliline pilt tuletas need mured jälle meelde, et Tallinna tihedus on liig ebaühtlane :)

3 Comments:

Blogger Ragnar said...

Mingist vaatepunktist on Tallinn tõepoolest roheline, kuid kogumulje on siiski vastupidine. (Ehk seepärast, et seal praktiliselt ei ole autovabu alasid.)

June 07, 2006  
Blogger Holly said...

vinguvad need, kes elavad ise kuskil vanas kivimajas Lasnamäel... igal juhul seda arvan mina... aga ebaühtlane on Tallinn küll aga minu arust on see just hea... igale ühele midagi ;)

Aga kui aus olla siis mulle Tallinn ei meeldi...

June 07, 2006  
Anonymous Anonymous said...

mõtle kui igav, igal pool ühtlane asustus...selliseid kohti on maailmas küll. äge ongi,et tallinnal on 100 erinevat nägu:)

June 08, 2006  

Post a Comment

<< Home

----------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------
ajaveeb 2007