Tuesday, May 09, 2006

9.mai - teisipäev - ja juba jäimegi ilma


Heh, eks selle välimuse ja stiiliga olegi nii, et kellele on antud, sellel on ja kellele pole antud, sellel ka pole. Või siis on see ka kinni sellest, et kes sellest hoolib ja kes mitte. Näiteks mu isa ja osa tema põlvkonnast on ajast, kus üldse ei mõeldud ja ei hoolitud kuidas sa välja näed. Meeste puhul see vist ka ei ole nii oluline. Et Mees ei pea edev olema. Kuigi liikudes meiegi sinna lääne eluliisi poole, siis hakkab ka meil vaikselt tulema edevad mehed ja paksud naised, kes koduväärtustest ei hooli.
Millegipärast tuli mul täna meelde naabrinaine. Ta on siuke paksemapoolne räme naisterahvas, kel ühes käes on laps ja teises sigaret. Aga mees on tal siuke aus, hooliv ja armastav.
Aga jah, eks me ela oma mineviku jälgedes ja kanname maailmavaate taaka, kust me tuleme.

Aga Sõpruses on tasuta Hispaania filmid, millele peab eelnevalt ammu väljajagatud tasuta pileti võtma

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Kas hea välja nägemine seisneb edevuses? Minu meelest on meeste puhul äärmiselt oluline, et nad enda eest hoolitseksid. Võrdväärselt naistega! See, et mees on mees ei ole vabandatav. Ja olegem ausad ülehoolitsetud (loe:meigitud) naised muutuvad vahel ka oma käe läbi koledaks!

May 09, 2006  
Blogger Risto said...

huvvitav, kes see anonymus on?

May 09, 2006  
Anonymous Anonymous said...

mina ei ole:)
aga risto, asjad on nii,et meie pereväärtused on võrreldes lääne omadega ikka väga kehvas seisus..niiet ära siin räägi midagi.
:)

May 10, 2006  

Post a Comment

<< Home

----------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------
ajaveeb 2007