Thursday, October 30, 2008

emotsionaalne rahuldamatus



Käisin täna sõbraga lõunal ja võtsin teemaks emotsionaalne rahuldamatus, millest juhtusin lugema mingist delfi truuduseartiklist. Et kui meeste petmise põhjused olid emotsionaalset laadi(emotsionaalne rahuldamatus), siis naiste petmise põhjused olid pigem füüsilised(mees ei jõudnud/viitsind/osand seksida).
Mu sõbra avaldas arvamust, et tema küll ei tea, mis on emotsionaalne rahuldamatus ja ma proovisin siis seletada, et see on siis kui sööd küll kõhu täis, aga sellest emotsionaalset rõõmu ei tunne (keskpärane toit). Või kui vaatad autosid, et mõned on koledad, teised ok ja kolmandad need, mis tekitavad kirge.
See on nagu lugu nende praktiliste ning ratsionaalsete asjadega. Meid on õpetatud olema ratsionaalsed ja enamasti oleme sellega rahul, aga mõnikord tuleb meelde nooruspõlve unistused on ideaalid.
Nt ei ole ju 2 kohaline sportauto või suur jeep mingist otsast praktiline, aga ometi inimesed maksavad suurt raha ja ostavad selle. :)

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Huvitav, tavaliselt on naiste ja meeste puhul risti vastupidised petmise põhjused välja toodud.

October 30, 2008  
Anonymous Anonymous said...

mina mõtlesin sedasama..

October 31, 2008  
Blogger Risto said...

:)
seda minagi imestasin :P

October 31, 2008  
Blogger Laura B. Kass said...

21. sajandi pöördunud soorollid või? :P
Varsti hakkavad ilmselt pead tõstma meesõiguslased =D

November 01, 2008  
Blogger Risto said...

mitte meesõiguslased vaid ühiskonna allakäik :P

November 02, 2008  

Post a Comment

<< Home

----------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------
ajaveeb 2007