Wednesday, January 09, 2008

9.jaan-kolmap - katkise perega tüdrukutest hoidke eemale.


Nägin Orkutis üht tuttavat, kelle õega mu sugulane kunagi abielus oli ja nüüd enam ei ole, sest naine lasi jalga ja võttis lapsed kaasa.
Sellega seoses meenus L, kes kunagi poetas mõttetera, et katkise perega naistest võiks võmaluse korral eemale hoda, sest neil puudub korraliku perekonna kogemus. See meenus seetõttu, et too tuttav on ka kasvand ilma isata.
Tol korral kui ma seda väidet kuulsin, tundus see jabur olevat, sest et katkisest perest pärit lapsed peaksid ju kõige paremini teadma, mida tähendab üksi kasvada.
Samas Kristo Nikkolo oma Jaapani teemalises blogis räägib trendi, kus jaapanlannad eelistatavad üksikuks jääda, sest suhted põhjustavad igast jamasid ja parem on nendest hoiduda. :)

10 Comments:

Blogger L said...

Mina ja mu ode oleme molemad "katkisest perest naised" - uks on ule 12 aasta ilusas/rahulikus/onnelikus abielus olnud, teine ule 7... Vedas, et meie mehed ei teadnud, et meist tuleb eemale hoida.

January 09, 2008  
Blogger Risto said...

:D
õnneks ei ole see siis seaduspära :P

January 09, 2008  
Blogger Liina said...

Nii. Teooria on loomuikult tore aga kui vaadata Eesti lahutuste arvu võiks küsida, kas siis peaks eemale hoidma ümmarguselt 50% naistest? Aga meestest?

Kõik on ju ikkagi kinni inimeses? See on ju sama jabur, kui lahterdada inimesi horoskoopide järgi :) Kõik sõltub ju ka sellest, mis moodi vanemate lahkuminek toimus ja millal ning millised olid lahutusejärgsed suhted.

Võib-olla on nn. katkisest perest pärist noortel probleeme vastasoo usaldamisega? Aga niimoodi lahterdada ikka ei saa :)

January 09, 2008  
Blogger Risto said...

noh, ega mina ei lahterdandki, mu tuttav teeb seda. :D

January 09, 2008  
Anonymous Anonymous said...

ma soovitaks samamoodi eemale hoida katkisest perest meestest! vaadake tõepoolest ette, või mis? miks sa risto alati nii ühepoolseks jääd? vahet ju pole, ega ju ainult naisest suhe ei sõltu?

January 10, 2008  
Blogger Liina said...

Risto, Risto, kui sina annad oma blogis väite edasi, seda ümber lükkamata, siis võib seda ju ka sinu lahterdamiseks lugeda :)

January 10, 2008  
Blogger Risto said...

:)
ei või, ma võin ka lihtsalt vahendada ja mõtte õhku paisata mõtlemiseks ja diskuteerimiseks. :)

January 10, 2008  
Anonymous Anonymous said...

oh jumal, see on üle pika aja küll üks täiesti absurdne ja pardon, rumal mõte.

January 10, 2008  
Blogger Laura B. Kass said...

Muidugi on probleemsetest peredest pärit inimestel probleeme peresuhetega. Sellepärast ongi kõikidel inimestel probleeme suhetega ..

Eriti veel sellepärast kaa, et ka 'tervetest' peredest inimestel on probleeme suhetega ;)

January 10, 2008  
Blogger Ragnar said...

Evolutsioon.

January 14, 2008  

Post a Comment

<< Home

----------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------
ajaveeb 2007