Tuesday, December 18, 2007

18.dets - teisipäev - Homodest ja lesbidest


Kui räägitakse homodest, siis iseloomustab neid tavaliselt selline naiselik käitumine ja ilusa armastus. Ja kui räägitatkse lesbidest siis nö stambina (loe feminist) on nad siuksed mehised, jämedamad ja lohakad.
Hiljuti oli telekas dok lesbipaari lapsekasvataisest ja see paarike oli siuke paksukesed ja lohakad.
Mõte tekkis, et huvitav kui öeldakse, et mehed armastavad silmadega, siis homo kujul on tegu nö selle ilu poole püüdlejaga, ja kui öeldakse, et naised armastavad kõrvadega ning räägivad sisemisest ilust, siis lesbid on selle välise ilu tõukajad.
Lihtsalt, et homod on naismehed ja lesbid on naismehed.
Siuke naljakas mõttelõng tekkis nö stamparusaamiste põhjal.

Pilt on aga tehtud Soome elamumessilt.

4 Comments:

Blogger Siim said...

Mina nüüd ei tea, kust sinul sellised stambid küll tulnud on.

December 18, 2007  
Blogger Risto said...

kas sul on siis teistsugused? :P

December 19, 2007  
Blogger Siim said...

Need stambid on pärit kuskilt minevikust, kui inimesed homovaenuliku ühiskonna survel endast kedagi teist kujundama hakkasid. Praegu on need "stambid" tunduvalt hägusemaks muutunud, leevenenud. On tekkinud enesekindlus ja julgus jääda iseendaks, kuna suurem osa ühiskonnast (mulle tundub) aktsepteerib homisod-lesbisid kui normaalset osa inimestest. Muidugi on neid "stambile" vastavaid kujusid ka tänaval näha, aga see ei ole kaugeltki nii valdav, et peaks sellest rääkima kui "tavalisest" nähtusest. Olgem tolerantsed! (Nende mõtete puhul toetun mingis osas ühe hea sõbra arvamustele, kellega antud teemat arutanud olen.)

December 19, 2007  
Blogger Risto said...

:)
Noh, ma olengi tolerantne, aga kuna mul endal pole väga palju kokkupuuteid nendega ja pean piirduma stampide arutamisega.

December 20, 2007  

Post a Comment

<< Home

----------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------
ajaveeb 2007