Tuesday, November 06, 2007

6.november - teisipäev - blogisõda


Blog.tr pealkirju vaadates tundub, et eilses postituses viidatud Sepa sissekanne on pannud aluse blogisõjale (Inno vs teised) ja Innode poolt alustatud suur diskussioon teemal,et anonüümne sõim on talumatu, mille raames nad uuriva ajakirjandusena otsivad anonüümseid postitajaid, valivad neist kõige koledamad pildid ja siis mõnitavad neid oma blogis. :)
Heh,

Aga pilt on siis Pääsküla rabast tehtud.

20 Comments:

Blogger kukupai said...

Aga üks positiivne tulemus - tänases blog.tr.ee-s pole ühtegi I&I postitust! Või on see vaikus enne tormi?

November 06, 2007  
Blogger Risto said...

nad on vist lihtsalt nüüdseks välja kukkund klikkimise edetabelist.

November 06, 2007  
Blogger Irja said...

Mina arvan seda, et iga kriitik peab seisma oma sõnade taga. Julged halvustada, julge oma nägu näidata. Nii lihtne see ongi.
Ja kas pole huvitav, et blog.tr-is on enamasti vaid need postitused, kus räägime kas meie või need, kus räägitakse meist. Ka sina, Risto, räägid ju praegu meist. Nii et ikka meie edetabelis. Ei saa te ilma meieta, sõbraksed, ja meie te tegelikult olla tahaksite. Kadeduseuss närib te hinge, oi kuidas närib.

November 06, 2007  
Anonymous Anonymous said...

Irjake, mille pärast peaks keegi teid kadestama? Kas selle pärast et olete kõige vahvamad mitteanonüümsed tatipritsijad? Raekoja platsile kallatud sõnnikukoorem saaks ka palju tähelepanu ja kommentaare, aga see ei tähenda et seda sõnnikut keegi kadestataks.

November 06, 2007  
Blogger Siim said...

Hahahahaha.

November 06, 2007  
Blogger Risto said...

hehe, optimist. :P

November 06, 2007  
Anonymous Anonymous said...

parem on seda sõnnikut mitte puutuda, läheb haisema!

November 06, 2007  
Anonymous Anonymous said...

ja ma ei tea..mina kadestan küll bloge, kus on head fotod (sepp on hea näide!)...
mitte lihtsalt laim, mida ma nagunii ei usu.
ja risto, kommenteeri edasi, saad neid va KLIKKE juurde, mille nimel me kõik ju elame:P:D

November 06, 2007  
Blogger Inno said...

Esiteks on need pildid nende isikute endi välja valitud, kellest siin juttu. Need on avaldatud kas ajalehes või Orkutis, või omaenda blogis.
Teiseks ei näppinud me Irjaga sitta tervelt 1 aasta, ja saime selle sita lärakaid iga natukese aja tagant vastu nägu. Mina väidan, et kui sitta ära ei korista, siis on oht sinna ikka ja jälle sisse astuda. Me puhastame Irjaga talle, mis on sitta rohkem täis, kui me ootasime. Ja nagu siin ka kommentaaridest välja tuleb. Tee on pikk ja vaevaline, aga tulemusi või juba käega katsuda. Ja veel, teadjad, kui kaua peab üks inimene laskma teistel end kottida? Miks pole minul õigust vastu rünnata, kui mind rünnatakse? Ehk seletate ära, annan preemiat, kes ära seletab, mulle võib kirja saata, pole mõtet laimavat ila mulle kommentaaridesse saata.

November 06, 2007  
Blogger Inno said...

Ja veel, väga hea, et meid Irjaga edasi aitate. Meie blogi loetavus, sellega ka meie võimalused oma sõnumi edastamiseks, on viimase nädala jooksul hüppeliselt kasvanud. Järjest enam inimesi käib meie blogi otse lugemas.

November 06, 2007  
Blogger Risto said...

:)
Mulle meeldis ühe inimese sõnad, kes kunagi ütles, et oma silmis oleme me alati õiged.

November 06, 2007  
Anonymous Anonymous said...

mina ei ole kunagi kuskil kommenteerinud, olen lihtsalt lugenud ja vaikselt itsitanud. alguses lugesin irja ja inno blogi huviga, kui nad kirjutasid reisimisest jms huvitavast, aga kui algas see tohutu klatsh ingridi ja tema sõbrannade kohta (lisaks lood toomasest ja evelinist) siis ma lihtsalt põhimõtteliselt ei tahtnud enam nende lehele minna. vastik hakkas. häbi hakkas lugeda.
ja selles nende fenomen seisnebki ju - kuna ingrid on nö avaliku elu tegelane, siis on see inimlik uudishimu, mis inimesi lugema kutsub. kui inno oleks olnud abielus mariga kapa-kohilast, ei loeks neid keegi.
ja põhjus, miks ma kirjutan on see, et siit lehelt läksin nende blogisse, kuhu nad olid pannud ülesse ühe blondiini pildi ja irja siis ironiseerivalt ütles, et blond arvab, et on mirror cracking material, vot siis küll mõtlesin, et esiteks, mis see välimus siia puutub ja teiseks, irja, kes ennast sneaky beauty´ks nimetab, võiks peeglisse vaadata.
ja kõige naljakam on see, et nad alati jõuavad ja viitsivad kommenteerida seal, kus neist juttu. get a life!

November 06, 2007  
Anonymous Anonymous said...

Minu meelest ei tasu I & i tegemisi otsemaid pika puuga maha teha. Jah, muidugi on see kõik kole ja hirmus, mis Inno Ingridist välja laob. Tõesti on. Kuid mis parata. Ingridil on tõepoolest kogunenud hingele asju mis teda ei kaunista. See pole Inno viga, et asjad just nii on. Inimene peaks suutma elada oma elu nõnda, et ta võib inimestele oma tegudest vabalt aru anda ja mitte valedega varjata. Relv mida inno kasutab on avalikustamine. Ja see on hirmuäratav. Ma usun, et just avalikkuse ülesrapautamine mugavast varjuelust ongi see, mis kõiki nii kohutavalt häirib. Inno käitub nii nagu ühiskond oma liikmetelt ei oota. Ja see ongi tema peamine "kuritegu". Teiseks on "kena" olla mõistev ja kaastundlik. Tunda kaasa Ingridile, keda I & I sopaga üle kallavad (kust see sopp õieti pärit on?).
Kuid keegi ei tundnud kaasa Innole, kui TEDA sopaga üle valati. No muidugi -inno on ju mees! Mees kannatagu ära! Ise oli loll!
Minu meelest on see ebaõiglane meeste suhtes, et kui naine terroriseerib meest , siis arvatakse kohemaid, et "ju siis oli kehv mees- polnud armastust väärt- küllap oli ise süüdi". Loru. Nõrk mees.
Kui aga näiteks mees terroriseerib naist siis ei arva keegi, et naine polnud vist paremat kohtlemist väärt- küllap on ise süüdi? Küllap oli loll ülekaaluline tatiprits (nagu innot kirjeldatakse).

Minu meelest peab inimesi kohtlema võrdselt. Vaatamata nende soole ja positsioonile või suhetele. Ning minu meelest on "Inno Sõda" vaid vastuseks sündinud ülekohtule. Ükski inimene ei alustaks nii meeleheitlikku hävituskampaaniat, kui selleks poleks kaalukaid põhjuseid.
Ja ma usun, et tegelikult suudaks Ingrid selle sõja veel praegugi lõpetada. Paludes omaltpoolt vabandust ja astudes mõistlikusse dialoogi. ma usun, et ka inno suudaks omaltpoolt vabandust paluda ja asja lõpetada.

Ning muide- paljud mehed oleks ehk kirjutamise asemel oma naise või tema armukese halastamatult läbi peksnud. Vahest ka tapnud? Kuid seda teevad muidugi vaid "tõelised" mehed. mitte sellised nagu Inno. Tema on ülekaaluline tatiprits. Nõrk mees. Mõelda vaid -passis lastega kodus..tegi neileputru...pesi pesu...- mis mees see selline ka on?! Loru aga mitte mees!
asjadest

November 06, 2007  
Anonymous Anonymous said...

Jah, kallis anonüümne. Las inno ja ingrid klaarivad omavahel. Milleks vedada must pesu tänavale ja siis nendele, kes viltu vaadata suvatsevad, kõrri karata ja neid saatanaks tembeldada? Kuni selle hetkeni kui inno oma julged-öelda-julge-vastutada õiglust praktiseerima hakkas ei paistnud kellelgi Ingridile kaasatundmisega väga suuri probleeme olevat. Probleem ei ole innole ja ingridile tehtud/tehtavas ebaõigluses, probleem on avalikule blog.tr.ee kasutajaskonnale, kes on piinapinki surutud ja allumatuse korral neljaks tükiks kistakse, tehtavad ülekohtus. Kas keegi on üldse peale nende isiku paljastamist oma sõnu söönud? On keegi mitte vastutanud? On see midagi muutnud peale selle, et i&i veelgi kuulsusahnemateks intrigaanidest pimedadeks peaaegu avaliku hukkamõistu saavutanud nartsissistideks said?

November 06, 2007  
Blogger Inno said...

Tänan Sind, asjadest, mõistmise eest!
Täpselt nii need asjad on!

November 06, 2007  
Blogger Inno said...

Tähendan veel niipalju, et meil Irjaga polnud aega ega võimalust enda eest 100% seista, sest aitasime Irja 80aastast isa, keda, muuseas samuti rünnati. Päris agressiivselt. Ingrid ründas Irja isa läbi Irja venna Vello Vaheri. Väga agressiivselt. Sundis minust lahti ütlema. Irja isake sai kõvasti vatti. Ta suri kuu aega tagasi. Juba Irja isa nimel on mul kohus enda eest seista. Irja isa oli meile väga suureks toeks. Ta tähendas meile väga palju.

November 06, 2007  
Blogger Inno said...

Anonüümne tatiprits Triin Olvet pani oma näruse Leheneegri blogi kinni.

November 06, 2007  
Blogger Risto said...

Miks te peate üldse Kroonikat lugema? Mina ei loe, aga see jõuab minuni läbi Innokeste blogi, mida ma siiani ignoreerind olin.

Noh, tegemist on selle hammas hamba vastu teemaga, et nö Ingridi vastu võideldes on Inno ise Ingridiks muutund.

Kui külanaised sind klatsivad, siis ei pea sa ise ju külanaiseks hakkama. Või pead?

See on see igipõline küsimus, et kas me peame oma vaenlaste moodi käituma ja nende nägu minema.

Ma ise elasin aasta tagasi ühe skandaalse lahkumineku üle ja õppisin sellest, et las koerad hauguvad,karavan liikugu edasi, sest vastu haukudes hauguvad koerad veel rohkem.

November 07, 2007  
Blogger K said...

hea kaader :)

November 07, 2007  
Blogger Risto said...

:)
aitäh

November 07, 2007  

Post a Comment

<< Home

----------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------
ajaveeb 2007