Friday, August 10, 2007

10.august - reede - palju õnne Tanel


Tanel palju õnne siis.

Eile ei tulnud und ja lugesin üht eneseabiõpikut, kus öeldi, et edukuse üks aluseid on see, et kõigepealt maksa endale ja siis teistele(loe maksuamet, pank,kommunaalid).
Et kui sul jääb endale maksmise järel liiga vähe raha kätte, siis sa hakkad hirmust kõigi nende instantside ees otsima võimalusi raha teenida, et kaneile maksta.
Et panna hirm enda kasuks tööle.

Teine vahva mõte oli, et me oleme see, mida me sööme ehk me räägime sellest, mida me teeme või õpime. Ikka räägitakse sellest, mis huvitab. Et tihtipeale räägivad rikkad inimesed rahast, sest see huvitab neid ja nad tegelevad sellega, vaesed inimesed räägivad jälle millestki muust. :)

Pilt on siis tehtud ühe Viljandimaa mõisa juures, mis on üsna retsilt ära rikutud. ;(

3 Comments:

Blogger m. said...

'me oleme see, mida me sööme' võib ka väga otse võtta. põhimõtteliselt see, mis produkte inimesed tarbivad, näeb nende füüsisest ära :P

August 10, 2007  
Blogger Risto said...

mismõttes?
seletad täpsemalt? :)

August 12, 2007  
Blogger m. said...

ühe äärmusena võib siin välja tuua märksõna 'ülekaalulisus'. kuigi see võib olla tingitud ka nt mingist haigusest, mitte sellest, mida inimene sööb jne.

August 13, 2007  

Post a Comment

<< Home

----------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------
ajaveeb 2007