Monday, May 28, 2007

28.mai - esmaspäev -foto kui meedium


Jätkuvalt loen Susani raamatut Fotograafiast. Hea on, kuigi kohati teksti sisutihedus ajab mõtte sõlme.

Foto on meedium, dokument, hetke arhiveerija ja minevikuks muutja. Foto jäädvustab tänased hetked ja räägib sellest ka tulevikus. Tollastest mallidest ja eeskujudest ja olustikust.
Fotole annab palju juurde tekst, mis seletab selle hetke tausta ja pildistaja motiive.

Pildist siis.
Keskajal oli kombeks, et iga kiriku juurde kuulusid ohvrid, ehk inimesed, kes müüriti sinna sisse ja kes pidid siis kirikut kaitsma.
Nt Saha kabelisse müüriti legendi kohaselt kolm meest peadpidi sisse.

Antud pilt on tehtud Jõelähtme kirikus, majaülema salakäigus, mis avastati kirikumüüri seest üsna hiljuti.

7 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Sontag?

May 28, 2007  
Blogger LePa said...

ma sirvisin ka üsna hiljuti seda raamatut, suht jama. aga jäi meelde väide, et inimesed pildistavad et pingeid maandada, lõõgastuda. Mul on ka nii.

May 29, 2007  
Anonymous Anonymous said...

..aga seekordne pilt on küll ilus!

May 29, 2007  
Blogger Risto said...

jah, see oli jutt kõrge töökultuuriga rahvaste nagu ameerika ja jaapani turistidest, kes tunnevad puhkusel olles süümekaid, et nad midagi ei tee ja siis asendustegevusena nad pildistavad. :D

May 29, 2007  
Anonymous Anonymous said...

Tähelepanu !!!

minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 2 nädal tehing.

Attention !!!

my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email:(maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 2 week transaction.

March 25, 2015  
Anonymous Mitchell said...

tähelepanu,
Kas sa oled võlgu? Kas teil on vaja 100% Finance? Kiirusta nüüd: Oleme Valitsus kiitis / registreeritud Financial krediidiasutuses. Võtke ühendust oma mainega laenu rahaline laenuandja ja konsultant, tegevjuht garantii ELUASEMELAENUDE, võlgade konsolideerimise laenud, Business Laenud, Private laenu, Home Refinantseerimise laene. Pakkumise vahemikud 1000 € Miinimum. Et 1000000000 € Maksimaalne. Palun kõigil vastuseid tuleks edastada meie e-mail: mitchellglobalfinance@gmail.com

Nimi ................... Dr Mitchell
E-post: .................. mitchellglobalfinance@gmail.com

December 26, 2015  
Blogger Patricia Carrier said...

Email : creditfinancier003@gmail.com

Votre rêve est de réaliser un projet et vous désirez faire un crédit mais toutes vos tentatives d'obtention de crédit ont été vaines.
Une opportunité s'offre à vous maintenant.
Pour tous vos besoins de crédit, veuillez adresser votre demande de crédit tout en   faisant connaître le montant que vous désirez emprunter au service de crédit financier qui m'a aidé à avoir un prêt dans un bref délai.
Ils sont disponibles 24 heures sur 24 heures par email : creditfinancier003@gmail.com Leurs conditions d'offre de crédit sont très simples et accessibles à tout le monde.

Adresse à contacter : creditfinancier003@gmail.com

April 05, 2023  

Post a Comment

<< Home

----------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------
ajaveeb 2007