Thursday, May 24, 2007

24.mai- neljapäev - puuduvad eeskujud


Eilse teema jätkuks kiibitseks teemadel, et kui palju sul on positiivseid eeskujusid?
Pidevalt käib meedias jutt sellest, et me juhime edetabeleid enesetappude, joomarluse ja abielulahutustega.
Öeldakse, et me järgime eeskujusid ja käime nende jälgedes.
Minu eeskujuks oli nt mu muhe ja elutark kuldsete kätega kadunud kadunud vanaisa ja glamuurne superagent teleekraanilt. :)
Kes on sinu eeskujud?
Julged näidet tuua?

5 Comments:

Blogger Laura B. Kass said...

Björk.

May 24, 2007  
Anonymous Anonymous said...

ma arvan, et mõnigi mu sõbranna on mulle positiivses mõttes eeskujuks, vahel ma lihtsalt hämmastun, kuivõrd pidevalt nad areneda suudavad, jätkuv soov olla parem (just seesmiselt, väljendub nt suhtumises teistesse inimestesse, endale võetud kohustustes, mille üle ei nuriseta, viisakuses, abivalmiduses, soovis end koguaeg harida ja õppida uusi oskusi jne jne) ning see, kuidas see tõepoolest ka õnnestub, inspireerib mind. ja on mind kindlasti ka mõne aastaga juba muutnud.

lisaks võiks eeskujuna nimetada nii mõndagi noort õppejõudu, keda tean, kes on kaitsnud ära juba doktoritöö või teevad parajasti seda, endal kodus 2-3 väikest last... ja kui targad, toredad, rõõmsameelsed nad on... :)

eks leiaks veelgi.

May 24, 2007  
Anonymous Anonymous said...

inimesed, kes teevad neid samu asju, mida minagi, paremini.

May 24, 2007  
Blogger Risto said...

:)
Jah, sellepärast on kasulik end ümbritseda endast paremate inimestega. :)

May 25, 2007  
Anonymous Anonymous said...

Tähelepanu !!!

minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 2 nädal tehing.

Attention !!!

my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email:(maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 2 week transaction.

March 25, 2015  

Post a Comment

<< Home

----------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------
ajaveeb 2007