Tuesday, January 31, 2006

teisipäev. 31.jaanuar - stop


carramba la chickas, mida iganes see ka ei tähendaks.

Monday, January 30, 2006

esmaspäev 30.jaanuar -Epp


Täna käisin Kristiina kursat pildistamas ja avastasin, et reafotograaf ei olegi nii kerge olla. Pead säilitama rahu, suhtlema inimestega, mõtlema kompale ja lootma, et lõpuks kõigist ka ilus pilt tuleks. Päris hirmus. Aga antud persoon pildil on tehtud laupäevasel Tiki sünnal pimedas levita keldris.

Sunday, January 29, 2006

pühapäev 29.jaanuar



Noh, nädalavahetus hakkab läbi saama ja jällegi olen tööl tegemas kuressaarde politsei ja päästeteenistust. Eilsest sessioonist siis ka üks pilt. Vaatasin osasid pilte ja mõtlesin, et pulmafotograaf ei olegi nii raske olla :D


aga õues on ju päike :)

Friday, January 27, 2006

reede 27.jaanuar.


Eile koduteel tuli meelde, et mul on tähtaeg jaanuari lõpp, aga mul on töö alles poole peal :S Aga noh, raskused on ju selleks, et neid võita :)
Blogi formaadis lähen tagasi vana juurde, et suur on liiga suur ja vahepealseid suurusi ei ole. Pigem siis korrektsus kui suured pildid.

Thursday, January 26, 2006

neljapäev 26.jaanuar- noh



Noh, juba jälle pole suurt tarka midagi öelda. Teinekord on hea kui elekter ära võetakse ja sellest sulle ette öeldakse. Teate, et Hirvepargis on valgusfestivali raames skulptuurid. Minge vaadake, eriti pimedas.

Aga lumi on juba maas.

Wednesday, January 25, 2006

kolmapäev 25.jaanuar - morning Glory



Siuke pilt ongi

Tuesday, January 24, 2006

teisipäev 24. jaanuar - fünfzig millimeter und wärme tage


Tundub, et olla bi või lihtsalt vähemuslane on popp, või mulle lihtsalt tundub nii. või lihtsalt juhtun kohtuma teistmoodi inimestega.

esmaspäev 23.jaanuar - welcome to the real world


Käisin koolis täna. väga meeldiv kogemus see küll ei olnud. Aine peaks justkui huvitav olema, aga kui ettekanne on kehvake...

Friday, January 20, 2006

reede 20 jaanuar-päike


Mind vii, kui ingli käel, tule kanna koju mind siit...

Thursday, January 19, 2006

neljapäev 19. jaanuar- külmapühad jätkuvad


bon appetit











P.S Rivol on täna suurepärane lugu blogis :)

Wednesday, January 18, 2006

kolmapäev 18 jaanuar- külmapühad



ükskord tuleb ta niikuinii!!
(suvi ma mõtlen)

Tuesday, January 17, 2006

teisipäev 17. jaanuar- vaja oleks midagi uut


Kaua võib, ikka ja jälle seesama elu ja needsamad inimesed. tahaks midagi uut, innustavat, midagi mis paneks südame põksuma ja kutsuks tegudele. RAHVAS BARRIKAADIDELE!!!!

Monday, January 16, 2006

esmaspäev 16. jaanuar- Särav helge tulevik!?


Olen mõelnud asjale nagu modernne inimene. See on lause, mis aegajalt ikka büroos läbi käib ja millele vastandub romantik, kellega ikka üksteist pilgata saab. Ja romantiku tiitlit ei taha keegi saada, see on sama mis pälvida väikekodanlase tiitel.
Modernne inimene on inimene, kes ei lase end kõigutada ennast sügavatest tunnetest nagu piinav armastus, millest laulavad naiivsed popmuusikud. Tal on vaid meeldimine ja vaimustus ning ideaalid, mis puudutavad uut ja esteetilist elamisviisi.

Friday, January 13, 2006

ilusat nädalavahetust


Toredat nädalavahetust: ilu, rõõmu ning lootusi.

reede ja 13, -the x-girl


Olete teinekord märgand inimeste seas persoone, kes jäävad silma, nagu teemant liivas. Siuksed, kes on nii erilised, et teised on nagu liiga hallid nende kõrval. Olen 3 korda näinud tänaval üht tüdrukut, kes on pikk, kõhna, käib silmnähtavalt hästi ja glamuurselt riides ning iga kord ma hilinen kaamera väljavõtmisega ning pean ta pildilt väikse täpina välja otsima. Noh, võibolla olen pisut piiluja, aga mõned asjad on siin liig võluvad.



Yello-fat cry

Thursday, January 12, 2006

neljapäev 12.jaanuar - päikene


Tänohommikune päike oli nagu vihm pärast põuda. tegelikult ju ei olnudki päike viimane kord väga ammu, aga siiski mõjub ta veena kõrbes :)

Wednesday, January 11, 2006

kolmapäev -11.jaanuar- aeg


Oled sa kunagi tundnud, et sa oled vanaks jäänud ja uus põlvkond on sind välja vahetanud? :D

Tuesday, January 10, 2006

teisipäev 10.jaanuar


noh, mis seal ikka pikalt. järjekordne hall tööpäev, mis muud. Inimesed ümberringu langevad grippi, isegi soojal maal.Soovin tervenemist sulle. Raske elu, aga mis muud kui tuleb üle elada, kevadeni on jäänud loetud kuud :D

Monday, January 09, 2006

9.jaan - ganz neue woche


Kes see kõnnib sellel väljal
seelik lehvimas tal jooksust
hüppamisi üle jala
tunned maagiat üle õhu
linn, mis kumab roosas kajas
tunnetama paneb keele
mõtiskleda mõtestada
tänaloetud jutustust

Friday, January 06, 2006

reede, 6. jaanur- ööd on jätkuvalt ilusamad kui päevad


Aga on ju. kui vaadata neid halle päevi, siis nad on loodud justkui selleks, et neist kiiresti läbi tõtata, et jõuda ilusasse öhe, kus maailm on imekombel värvunud kollaseks. :) soe toon siisk.

neljapäev 5.jaanuar- viiruslik nakkushaigus


noh, tundub, et ükski talv ei saa mööda ilma suurema haiguseta ja kogu maailm jaguneb kaheks. tuba ja see, mida sa aknast näed. kahjuks praegu küll enam ei näe sellist pilti, aga enam vähem :D
huvitav kuidas vanasti inimesed hakkama said kui neil ei olnud apteeke ja perearste? kuids nad siis ravisisd angiine, põsekoopapõetikke ja muid viiruslikke nakkushaiguseid, mis talviti ringi käisid? et siis kord aastas või üle aasta siis vaakusidki elu ja surma piiril kuskil kuu aega? raske elu :D

Wednesday, January 04, 2006

kolmapäev 4.jaanuar


noh, uuel aastal uue hooga. vayhva oli :)

Tuesday, January 03, 2006

teisipäev, 3. jaanuar- palju õnne sünnipäevaks Risto


Noh jah, kes see ise ikka kassi saba kergitab kui mitte kass ise :D

Monday, January 02, 2006

2.september,


Uuel aastal võiks tubliks hakata ja korralikult ka sporti teha.

1.jaanuar


vahva oli. ilusat uut aastat

laupäev, vanaaasta viimane päev


Keegi sõitis soojale maale rakette vaatama, edu sulle. Loodan, et ei ole sattund Milaanosse kuhugi s. orjusesse.

jõulunädal 2- filmiõhtu


puhkusenädala suur eesõigus külastada vanu sõpru ja koos filmi vaadata. nt Väsind vihkamast Maleva asemel selle puudumisel.

jõulunädal 1-koduradadel


üks õhtu käisime paari hea sõbraga lasnamäel, minu lapsepõlveradadel. kummaline kui selgelt kõik meelde tuli, kummalised detailid. koht, kus kelgutasin, koht, kust leidsin 1demi, heh kummaline ja ilus.
----------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------
ajaveeb 2007