Tuesday, December 27, 2005

teisipäev 27.dets. (4päeva)


Pühad möödas, jälle tööl. sai igast sugulasi ja värke nähtud :)

Friday, December 23, 2005

reede 23.detsember-jõulutunne


Heh, ilusaid pühi ja värke :)

Thursday, December 22, 2005

22.dets. neljapäev


Mõned päevad on sellised kui kõik halvad asjad langevad kokku. St, et halbu uudiseid tuleb igast küljest. Üks tellija va rsk teatas, et ta ei ole mu eskiisist huvitatud ja võtab kuskilt mujalt maja. Et aitähh oma mõtteid talle tutvustamast!! heh, aga päevad lähevad ju nüüdsest pikemaks ja veebruaris barcelona :)

Wednesday, December 21, 2005

kolmapäev 21.dets-aasta kõige lühem päev


Täna on aasta kõige lühem päev. Aga sellest hoolimata paistab päike :)

Tuesday, December 20, 2005

teisipäev 20dets, päev lähemale jõulule


Tean, et Tallinna vaated hakkavad ehk tüütama, aga nad on siiski mu meelest nii võluvad. pilvelõhkujatest rääkimata.

Monday, December 19, 2005

esmaspäev 19.detsember




Nädalavahetus oli kirju ja meeldejääv. Muude sündmuste seas oli fotosessioon teemaks "Raam määrab." Mõelge kui palju sõltub sellest kes sa oled ja kuidas susse suhtutakse see, mis raamis või mis paberis sa oled. Mõelge inimene võib olla ükskõik kes, kes ta vaidolla tahab :) Nt. halval riietusel ei ole rikkusega mitte mingit pistmist ütles PÖFF. vähemalt see ainus film ütles, mida ma vaatams käisin. Nii et olgem tämna see, kes me soovime olla :)

Väike muusikalisa

Friday, December 16, 2005

16.dets reede EMA


Eile oli kolm jõulupidu. Pärast kuulsin, et mõned mehed tassiti taksosse. vot sulle jõulualgust. Aga öine tallinn on jätkuvalt super. Künnapuu ültes kunagi, et eestlased on metsa rahvas ja nad ei saa ega tahagi aru saada, mis see linn on. :)

Thursday, December 15, 2005

neljapäev 15.dets-linnaplats 3


Eile sai jällegi söömas käidud samas kohas. Kuna diivanid olid kinni, siis pidin laua valima, aga sealgi olid oma üllatused.

Wednesday, December 14, 2005

14.destember kolmapäev-lõunad cityplazas 2


Teinekord on lõunad parim osa päevast. eriti kui istud glamuursetel disaindiivanuitel, vaatd esteetilist betoonseina elkeni maaliga ja lihtsalt naudid seda hetke. elu on ju ilus :)

Tuesday, December 13, 2005

teisipäev, 13 detrsember-jõulu algus


Teinekord võib ka ujulas üsna lõbus olla, kui võrrelda kaassuplejaid hüljese ning pingviinedega, kes jõuliselt vees sust mööduvad ja basseinist lärtsatades välja hüppavad :) ei ei, see oli puhtast südamsest. Aga jõulud on käes. võ ihakkavad saabuma vaiskelt.

Monday, December 12, 2005

esmaspäev 12.detsember-uus algus



Uus nädal tuli koos päiksega. Eile võitis enrico. Sellest oli kurb,sest pidin laenatud kraami tagastama, kuid samas ka hea, sest Igal asjal on mitu otsa. Aga sadam on jätkuvalt ilus, eriti pimedas.

Sunday, December 11, 2005

pühapäev 11.dets



Käes järjekordne advent adventide reas. Eile oli ühe tuttava matus. kurb. kaastunne ta lähedastele. et teinekord kutsutakse ära siis,kui seda ei oska odata. keset seda, kui kõik läheb imehästi. kummaline elu. Aga ju siis olid Jumalal temaga omad plaanid.
Praegu on kummaline periood. Olen õnnelik kelleltki teiselt varastatud või laenatud õnnest.
raske koht see õnnelik maailm.

Friday, December 09, 2005

Reede, 9.detsember-Suvi



Teinekord on tunne, et suvi on taas hinges :)

Thursday, December 08, 2005

Neljapäev, 8 dets Päev pärast Hobuveskit



Hobuveskis olli eile Puitehitise koosviibimine. Vahur ja Lauri võitsis aasta parima puitehitise tiitli. Läksime koos Mariti ja Kaiga. Lahe oli. :)

Wednesday, December 07, 2005

kolmapäev, 7 dets. otsapidi talves


Lihtsalt üks vana ja kehva kvaliteediga pilt. Sarjast, et emotsioonid löövad pea kohal kokku :)

Tuesday, December 06, 2005

teisipäev, 6 detsember. Tõnise sünnipäev.


Palju õnne Tõnis.

Monday, December 05, 2005

Esmaspäev 5.detsember




Eile oli külm pildistusretk vääna jõesuu pioneerilaagrisse.

laupäev 3.detsember Georg ja Kaarli sünnipäev





Laupäev oli teguderohke. Õhtul oli nö populaarmuusikal Georg Linnahallis ja peale seda Kaarli sünna. Muusikal oli siuke lustlik, kui kumisev. Sisu oleks pisut rohkem oodanud.
Aga Kaarli sünnipäeval oli igast lustlikke inimesi. Kasutasin oma uut MF 35 millimeetrist objet, milletõttu paljud lähipildid on suht udused :S Et silm ei ole vist piisavalt terav :)

Friday, December 02, 2005

reede, 2.detsember - hingamispäeva eelõhtu




Eile oli Müürivahe tänaval ühes tornis omaloomingu õhtu. kokku tuli enamuses omad tuttavad, kes lugesid luuletusi, mängisid kitarri ja lugesid veidrat proosat.
Ja veel. üleeile võeti konsoolmaja ümber ehitustara vähemaks ja avati üks pööre. :)

Thursday, December 01, 2005

neljapäev 1.detsember



Tundub, et täna vist hakkavad päkapikud käima. olen kuulnud juba uudiseid panemata kinkidest susside puudumisel. :) miuke raiskamine. Aga täna siis üks värviline pilt girl in black ja üks trepipilt kadripäevalt.
----------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------
ajaveeb 2007