Monday, March 30, 2009

hüljatavate meeste aeg,



Tundub, et viimane pool aastat on selline lahkuminevate paarida aeg. Nagu lennukid kipuvad alla kukkuma, kipuvad suhted laiali minema. Naljakal kombel tundub mulle, et algatajaks on naised, kes pole millegipärast järsku suhtega rahul või järgivad kõhutunnet ja soovivad jätkata lendu üksinda.
Samal ajal on meedias tihtilugu artiklid sellest kui head on mustad mehed või kui halvad on eesti mehed.
Ma olen pikka aega mõelnud kirjutada mõistulugu sellest kuidas ma leidsin Ukraina naise ja kui hea, hoolitsev, hoolitsetud, toetav ja naiselik ta on ning kui nõmedad on eesti naised. Usun, et selline artikkel tekitaks naistes samasuguse kiivustunde kui meestel teade, et see või teine naine käib jälle mõne välismaa mehega.
Tean, et olen liiga palju sel teemal juba kirjutand, aga millegipärast läheb see jätkuvalt korda, juba huvist millest tekivad sellised emotsioonid. :D
Nagu üks koolitaja ütles, et eesti meest häirib kui Kati kuskilt Võrumaa linnast leiab endale välismaa mehe. Usun, et eesti naistele läheks samamoodi korda kui eesti mehed hakkaksid välismaalt naisi importima.

6 Comments:

Blogger Unknown said...

Mõnikord ei peagi keegi süüdi olema, et suhe purunueks. Lihtsalt kaob armastus.

March 30, 2009  
Blogger Kristiina said...

Yeah... Ka mina kuulen oma sõpradelt (meestelt), kuidas naised haiget teevad ja valus on. Ja seal samas olles ise naissoo esindaja ja olles saanud haiget mehe poolt ... ei saagi üldistada, et üks või teine sugupool on nõme.

SUhete purunemise peamiseks põhjuseks on see, et inimesed panevad silmad kinni kui suhtesse astuvad. Ja siis kui suhe on täies hoos (teatav stabiilsus on saabumas), teevad silmad lahti ... Ehk ei tasu ennast petta - prints ja kerjus saavad kokku vaid muinasjutus.

March 30, 2009  
Blogger Ingrid said...

This comment has been removed by the author.

April 02, 2009  
Blogger Risto said...

noh, viha pole just kõige mõistlikum motivaator.
Aga näitad pilte ka? :P

April 03, 2009  
Blogger Ingrid said...

Viha pole tõesti kõige parem motivaator aga mingil ajal on seda vaja. Kuid need pildid las olla arvutisügavustes :) Pole vaja neid mu elu rikkuma.

April 06, 2009  
Blogger Risto said...

:)
noh, peamine kui praegu õnnelik oled. :P

April 08, 2009  

Post a Comment

<< Home

----------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------
ajaveeb 2007