Sunday, April 29, 2007

29.aprill - pühapäev - miks suhted lagunevad?



Vabandust kui olen teid selle probleemiga ära tüüdant

miks suhted lagunevad? Miks nad ei püsi?
Miks paarid, kes näivad väliselt ideaalselt murenevad ja lagunevad?
Miks inimesed ei ole õnnelikud nendega kes neil on?
Miks inimesed muretsevad pseudoprobleemide pärast? ;(
Miks vanaisa joob? :S

Viimastel kuudel kuulen üha sagedamini, et mu sõpradel on suhetes probleemid. Et üks või teine pole rahul,millegipärast kipuvad tüdrukud rohkem rahulolematud olema.

Oskab keegi vastata?

12 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ei oska vastata. Onneks olen onnelik sellega kes mul on...

April 29, 2007  
Anonymous Anonymous said...

sel teemal võiks pikalt rääkida, ent ütlen ära lühidalt ja kokkuvõtlikult oma arvamuse. põhiprobleemiks on maad võtnud EGO-kultus, isekus, edevus. lisaks sellele on inimesed ära unustanud, et vaid andes saab vastu.
ka valitseb arvamus, et noorus on selline aeg, kus tulebki kõike proovida, eriti suhete valdkonnas, mis tähendab, et juba algselt tehtud valikud pole kindlad ja järelekaalutud, vaid ongi määratud kestma lühiajaliselt.
jne jne jne

April 30, 2007  
Anonymous Anonymous said...

Lenne pani 10sse.

April 30, 2007  
Anonymous Anonymous said...

Murenevad pigem kivimid, aga lahkumineku põhjuseks on aju keemilise koostise muutumine paari aasta jooksul. St alguses on kõik negatiivne blokeeritud ja asju nähakse läbi roosade prillide. Kui roosad prillid läinud, tulevad ilmsiks vead ning vahel piisab väga tühistest asjadest, et kõik ilus vastu taevast lendaks.


Inimesed muutuvad, tihti ei jõuta teineteisele arengus järele.


Joo teine kord vanaisaga koos ja jõuad põhjusele ehk lähemale.

April 30, 2007  
Blogger Risto said...

jah, personaalne ego on vist tõesti kõige suurem lammutaja.
Et kui kõik tahaks aint anda, siis ei olekski siin maailmas probleeme. :)

May 02, 2007  
Blogger Tarmo Lindaru said...

This comment has been removed by the author.

May 05, 2007  
Blogger Tarmo Lindaru said...

ma võin anda vahetpidamata :D

May 05, 2007  
Blogger Claudia Klein said...

Tere ja Tere tulemast Spotcapi ülemaailmsetesse laenuteenustesse. Minu nimi on Claudia Klein, olen laenuandja ja ka laenukonsultant.

Kas vajate rahalist tugevdamist? kas vajate laenu erinevatel eesmärkidel? Kui vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole | spotcapglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | ja teie kontol on laen 24 tunni jooksul, kuna pakume suurepäraseid laenuteenuseid kogu maailmas.

Pakume igasuguseid laenuteenuseid, pakume nii pika- kui ka lühiajalisi laene ning lisaks saate laenata kuni 15 miljonit eurot. Minu ettevõte aitab teil mitmesuguste laenutoodete abil saavutada mitmesuguseid eesmärke.

Me teame, et seadusliku laenu saamine on alati olnud tohutu probleem Üksikisikute jaoks, kellel on rahalisi probleeme ja kes vajavad selle lahendamist, on paljudel inimestel kõrgete intresside tõttu nii keeruline omakapitalilaenu saada kohalikest pankadest või muudest finantseerimisasutustest. määr, ebapiisav tagatis, võla ja sissetuleku suhe, madal krediidiskoor või muud põhjused

Enam pole ooteaegu ega stressirohkeid pangavisiite. Meie teenus on saadaval ööpäevaringselt - saate laenu ja teha tehinguid igal ajal ja igal pool, kus seda vajate

Pakume 24-tunnist maailmatasemel laenuteenust. Päringutele / küsimustele? - Saada e-kiri aadressile | spotcapglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | & Saate vastuse hetkega.

Teie pere, sõbrad ja kolleegid ei pea teadma, et teil on vähe raha, lihtsalt kirjutage meile ja saate laenu.

Teie rahaline vabadus on teie kätes!

December 03, 2019  
Blogger Camilla Karlsen said...

TERE; Kas vajate laenu?
Pakume eraisikutele laenu: isiklik tarbimislaen, eluasemelaen, krediidi lunastamine, võla tagasivõtmine (Kõikide võlgade kogumiseks ühes krediidis), ettevõtluslaen ja ka laen auto ostmiseks.

Kas vajate projekti finantseerimiseks laenu?
Saame teid toetada laenuga, et viia ellu selliseid projekte nagu: teie majade, kontorite, talude ehitamine, samuti rahastada teie reisiprojekte, oma ettevõtet või projekti, mille jaoks vajate välist rahastamist.

Kas vajate investeerimisfondi?
Saame investeerida teie suurtesse projektidesse. See on ette nähtud ettevõtetele, kes soovivad investeerida oma uurimisprojektide, kinnisvaraprojektide, ülevõtmiste ja muude ärivajaduste rahastamiseks.

VALI PARIMAD LAENU VÕIMALUSED KOHE !!! Meie teenuste kohta lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust selle e-posti aadressi kaudu: novaglobalfinances@gmail.com

Mida me pakume;
Pakume igasuguseid laenuteenuseid, nii tagatud kui ka tagatiseta laene, võlgade konsolideerimist ja paljusid teisi väga mõistliku hinnaga.

NOVA GLOBAL FINANTSTEENUSED on suure kapitaliga Euroopa ja kogu maailma tugevaima finantskontserni tütarettevõte. NOVA GLOBAL FINANTSTEENUSED järgib strateegiat kohaloluks, kus leitakse majanduskasv, ühendades kliendid selle pakutavate võimalustega, aidates ettevõtetel kasvada, majandusel õitseda ja üksikisikutel oma ambitsioonid ellu viia.

Saada laenutaotlus kohe !!!
Nimi: Camilla Karlsen (laenukeskuse ametnik)
Kontaktpost: novaglobalfinances@gmail.com

June 17, 2020  
Blogger Claudia Klein said...

Tere ja Tere tulemast Spotlight Global Financial Services'i, minu nimi on Claudia Klein, olen laenuandja ja ka finantskonsultant.

Kas vajate hädasti rahalist tugevdamist? Kas vajate laenu erinevatel eesmärkidel? kui teie vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole | spotlightglobalservices@gmail.com | või saatke meile WhatsApp: +4915758108767 | ja teil on 24 tunni jooksul oma kontol laen, kuna pakume suurepäraseid laenuteenuseid kogu maailmas.

Pakume igasuguseid laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen ja palju muud), pakume nii pikaajalisi kui ka lühiajalisi laene ning lisaks saate laenata kuni 15 miljonit eurot. Minu ettevõte aitab teil saavutada mitmesuguseid eesmärke paljude laenutoodetega.

Me teame, et seadusliku laenu saamine on alati olnud suur probleem Üksikisikutele, kellel on finantsprobleeme ja kes vajavad sellele lahendust, on paljudel inimestel kõrge huvi tõttu oma kohalikest pankadest või muudest finantsasutustest omakapitali laenu saamine nii keeruline. intressimäär, ebapiisav tagatis, võla ja sissetuleku suhe, madal krediidiskoor või muud põhjused.

Enam pole ooteaegu ega pingelisi pangakülastusi. Meie teenus on saadaval ööpäevaringselt - saate laenu saada ja tehinguid sooritada igal ajal ja igal pool.

Pakume 24-tunniseid maailmatasemel laenuteenuseid. Päringutele / küsimustele? - Saada meil | spotlightglobalservices@gmail.com | või saatke meile WhatsApp: +4915758108767 |

Teie pere, sõbrad ja kolleegid ei pea teadma, et teil on vähe sularaha, kirjutage lihtsalt meile ja saate laenu.

Teie rahaline vabadus on teie kätes!

September 14, 2020  
Blogger Susan Benson said...

Tere, daamid ja härrad, kas vajate rahalist abi? Olen Susan Benson. Olen laenuandja ja ka finantskonsultant.

Kas vajate projekti lõpuleviimiseks ärilaenu, eralaenu, hüpoteeklaenu või laenu? kui teie vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole. Pakume igasuguseid laenuteenuseid, sealhulgas pikaajalisi ja lühiajalisi laene. Lisateabe saamiseks kirjutage meile e-posti teel: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) või saatke meile otse WhatsAppis: +447903159998 ja saate kohe vastuse.

Oleme terviklik finantsteenuseid pakkuv ettevõte ja oleme pühendunud aitama teil oma pikaajalisi ja lühiajalisi finantseesmärke parandada. Oleme spetsialiseerunud struktureeritud finantslahenduste pakkumisele üksikisikutele ja ettevõtetele kõige tõhusamal ja kiiremal viisil.

Siin on mõned põhjused, miks peaksite laenu saamiseks meiega ühendust võtma;
* Mugavus - laenu saate taotleda igal ajal ja igal pool.
* Paindlik summa - otsustate, kui palju soovite laenata.
* Kiire otserahastus - saate oma laenu 24 tunni jooksul pärast kinnitamist.
* Paindlik intressimäär 3%.
* Kõrge heakskiitmise määr
* Paindlik tagasimakse - saate võimaluse valida tagasimaksekuupäev kas iganädalase, kuu- või aastase kestusega 1–30 aastat.
* Lihtne veebirakendus.
* Isikupärane juhendamine ja asjatundlikkus.
* Varjatud tasud puuduvad

Ärge kaotage võimalust rahaliste vahendite puudumise tõttu. Võtke kohe ühendust minu ettevõttega, me saame teid aidata laenuga, sest oleme aidanud paljusid inimesi ja organisatsioone, kes on kogu maailmas rahaliste raskustega silmitsi seisnud

Meie laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks saatke meile oma laenutaotlus aadressil:
E-post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
WhatsApp: +447903159998

Vahendajad / konsultandid / maaklerid on teretulnud oma kliente tooma ja on 100% kaitstud. Täielikus usalduses teeme koostööd kõigi osapoolte huvides.

October 07, 2020  
Blogger PATRICIA said...

Olen siin, et jagada teie kõigiga hämmastavat elumuutvat võimalust. Jose kauplemisplatvorm on registreeritud ja ehtne investeerimisplatvorm, mis võib vaid 700 eurose esialgse investeeringuga teenida nädalas kuni 7570 eurot. Olen selle suurepärase investeerimisvõimaluse elav tõestus. oled huvitatud investeerimisest ja soovid teenida iganädalaselt? alustamiseks võtke Josega ühendust whats-rakenduse kaudu: +12012937434 või e-posti aadressil Josegonzales87958@gmail.com…

January 18, 2022  

Post a Comment

<< Home

----------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------
ajaveeb 2007