Tuesday, May 21, 2013

Mida mehed tahavad..

On 21 sajand, üleüldine liberalism, tolerantsus, sallivus ja leppimine. Kõik on okay, ole kes sa oled, peaasi, et sa õnnelik oled. Tähtis ei ole kuidas sa välja paistad, vaid see, et sa oleksid seest ilus.

Või siiski mitte?
Kogu selle tolerantsuse juures otsivad mehed siiski ilusat ja vormis naist. Kõigest hoolimata. Eks paljud lepivad ka lopsakamatega, aga eks see tule eluga leppimisest ja harjumusest, ja ega nendega voodis ei viitsita vist väga tegeleda ka. :). Mõndadel on paksu fetish ka muidugi, aga ma ei ole kindel kui paljudel. :)
Ma ei julgeks seda kirjutada kui üks nõustaja poleks hiljuti öelnud, et Eesti naine on paks ja laisk. Tema saab selle ütlemise eest raha, aga minu peale solvutakse. :)
Ütleski, et naised on paksud ja laisad ja siis imestavad, miks ükski mees nendega rääkima ei tule. Aga ei tulegi ju kui saak ei ole piisavalt ahvatlev ja on oht vastu nina saada. :)
Käibefraaski on, et: ,, Ilus laps, paks laps, aga mitte tütarlaps."
Muidugi ei ole see absoluutne tõde ja alati on erandeid ja kinlasti paljud ütlevad, et mind küll see häiri ja olen niisamagi edukas, aga noh. :)
Sattusin hiljuti ka lehele teamnodaysoff, kus on hulgaliselt imeliste muutumiste pilte. Et see on võimalik siiski.
Inglismaal tehti kunagi uuring, et kui palju kulutavad lahku läinud naised oma välimuse uuendamisele peale lahkuminekut. :)
----------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------
ajaveeb 2007